Esküvői film

Nagyjából 10 éve készítek videó felvételeket különböző rendezvények, ünnepek kapcsán. Ez idő alatt megtanultam, hogy a pillanatot ott és akkor kell megörökíteni úgy, hogy az received 1046300645382706valóban örök emlék maradhasson.

Munkám során törekszem arra, hogy a "legboldogabb napon" minden fontos eseményt megörökítsek. Fontosnak tartom, hogy ez a nap rólatok szól, és természetesnek kell lennie. Az esküvőtök nem a felvételről szól, a felvétel szól rólatok.
Szívesen készítek beállított képeket, de meggyőződésem, hogy a fontos pillanatokban nekem kell meglátni, mikor mit kell rögzíteni.
Ha szuperprodukcióra vágytok valószínűleg nem én leszek a partneretek. Amit kínálni és figyelmetekbe szeretnék ajánlani az egy igényes, szépen szerkesztett, gondosan összerakott vágott, effektezett film, ami csak rólatok szól.
Érdeklődéssel várom az egyedi igényeket, ötleteket.
Csak külön kérésre készítek habos-babos giccses anyagot, szemléletem inkább a tiszta, ízléses és stílusos anyagok készítése, válogatott effektet felhasználásával.

A jeles nap előtt mindenképpen megbeszéljük, mit hogyan terveztetek, a forgatókönyvet megbeszéljük.

A technikai feltételeket előre tisztázzuk. Lehetőség van hagyományos DV és HD felvétel készítésére is. Személy szerint a HD felvételt javaslom, mert amikor ez a felvétel igazán érték lesz, addigra a hagyományos DVD lemezek már elavultak lesznek.
A HD felvétel részletgazdagabb, tökéletesebb képet produkál. Természetesen ennek editálása idő- és energia igényesebb, ami az áron is meglátszik.
Minden esetben egyedileg készített DVD-t kaptok, melyet menüvel látok el. Az egyes eseményeket klippekre osztva szerkesztem. A lemez felülete is egyedileg nyomtatott, mind a DVD mind pedig a Blu-ray esetén.

Ha felkeltettem érdeklődéseteket kélek keressetek az elérhetőségeim egyikén.

UA-107976443-1